Posts

Showing posts from October, 2014

Free High PR Article Submission Sites List New Update

Image
Hi, Today i am sharing you with Free High PR Article Submission Sites List that can help you for making good rank in search engine result page. This is important list for small companies as well as big organizations that need to place their location on search page in high ranking.
 So, Enjoy this post. If you have another information about this post. Please post a comment and share your experience with us.
Website List : www.finderfresh.com
www.findcools.com www.filestars.com
www.startorn.com
www.flickermall.com
www.articlegoo.com
www.customerplaza.com
www.civicscore.com
www.scoreanalyst.com
www.enternotebook.com
www.shiftarena.com
www.tripfinds.com www.clippress.com
www.likeenter.com
www.buddyfix.com
www.leefix.com
www.airmin.com
www.targetspeak.com
www.wavetopic.com
www.edgedoll.com
www.timestracker.com
www.timestrends.com
www.springtimestore.com
www.trapezetimes.com
www.likemagazines.com
www.goldensuperstore.com
www.twinstores.com
www.justtwig.com
www.framemore.com
www.ultramore.com
www.morelisted.com
www.daymini.c…

How To Add Perfect Custom Robots.txt File In Blogger

Hi, Today I am sharing you  How To Add Perfect Custom Robots.txt File In Blogger. You can simply copy-paste below robots text in text box :
User-agent: Mediapartners-Google
Disallow:

User-agent: *
Disallow: /search
Allow: /

Sitemap: http://siteaddress.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=updatedIf you have another information about this post. Please post a comment and share your experience with us

Top 35 High PR Free Article Submission Sites List 2014

Image

oDesk CSS Test Answers 2014

Image
Hi oDesk Freelancer, Today I am sharing with you ODesk CSS Test Answers. Get update ODesk CSS Test Answers 2014 from this website.

So, Friends enjoy this post. If you have another information about this test answer. Please post a comment and share your experience with us.
1. Can a percentage value be given in a ruby-align property?
Answer: No
__________________________________________________________________________
2. Consider the following code snippet:
<div id=”sectors”>
<div id=”A” class=”A”></div>
<div id=”B” class=”B”></div>
<div id=”C” class=”C”></div>
<div id=”D” class=”D”></div>
<div id=”E” class=”E”></div>
</div>
With these style rules:
<style>
#sectors > div {
float: left;
position: relative;
width: 80px;
height: 80px;
margin: 16px;
background-color:red; color: white;
text-align: center;
}
#sectors > div::after {
content: attr(id) ‘-Block';
}
#sectors > div.changecolor {
background-color: blue;
}
</style>Whi…

oDesk PhP 5 Test Answres 2014

Image
Hi, Today I am sharing with youoDesk PhP 5 Test Answres. Get update oDesk PhP 5 Test Answres 2014 from this website.
So, Friends enjoy this post. If you have another information about this test answer. Please post a comment and share your experience with us.

Question 1: What is true regarding this code?
Answer: setcookie will return true
Question 2: Which of the following is not a correct way of printing text in php5?
Answer: echo “Plain text”; Question 3: Which of the following is not the correct way of starting a session?
Answer: session_initiate()
Question 4: Which of the following functions do you need to implement HTTP Basic Authentication?
Answer: None of the above
Question 5: Which of the following Command Line Interface constant is not defined in the CLI SAPI?
Answer: STDPRT
Question 6: Which of the following statements is correct with regard to final and abstract?
Answer: a. An abstract class cannot have final methods
Question 7: Which composite data types are supported by php?
Answer: Arra…

500++ High PR Social Bookmarking Site List 2016

Image

Top High PR DoFollow Forum Posting Site List | 2015

Image
Forum posting is the common and effective ways to get high quality backlinks to your website or blog. But it is not too easy because most of the High Page Rank forums are nofollow. Now I am sharing with you Top High PR Dofollow Forum Posting Site List 2014. If your website is all about SEO, then forum sites are also perfect places to promote your website and generate traffic.

If you have any questions regarding Forum Posting, feel free to ask me via comment.
However, if you find this post useful, help me by sharing this post on Facebook, Twitter or Google+.
NoDofollow Forum Site ListPRSubmit Type1.https://www.drupal.org9Free Submit2.http://www.mysql.com9Free Submit3.http://www.sba.gov9Free Submit4.http://www.awasu.com8Free Submit5.http://answers.microsoft.com8Free Submit6.http://www.bbpress.org8Free Submit7.http://www.chronicle.com8Free Submit8.http://www.ckeditor.com8Free Submit9.http://pkp.sfu.ca8Free Submit10.http://www.claroline.net8Free Submit11.http://www.wordreference.com8Free …